7. Upload af modeller

Upload af modeller sker ved at klikke på linket ”Upload” modeldatabase på modeldatabasens start side.

figur_16

Figur 16 : NĂĄr en model skal uploades til Modeldatabasen, skal den database, der indeholder modellen, uploades via denne formular.

For at uploade en model, skal den database, der indeholder modellen, vælges ved at klikke på knappen ”Gennemse”. Når den rigtige model er valgt, uploades den ved at trykke på knappen ”Upload”. Det er pt. muligt at uploade modeller, der ligger på Firebird-format samt i SQL-server og Access 2000 databaser.

Når modeller er uploadet og indlæst i Modeldatabasen, vil brugeren få en mail med status for indlæsningen. I denne mail vil der være et link til en Modeldatabase-hjemmeside, hvorfra det er muligt at indtaste de metadata, som det er besluttet skal være til stede, før en model vil blive tilgængelig på Internettet. Modellen gøres endelig tilgængelig ved at udfylde en checkboks, se Figur 17 . Er der fejl i den pcModelDatabase, man forsøger at uploade, vil dette ligeledes blive meddelt brugeren pr. mail. Det kan i givet fald være nødvendigt at kontakte GEUS for en nærmere afklaring af fejlen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *